SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Rapport från öppet hus

Som ni kanske minns höll vi öppet hus i föreningslokalen söndagen den 1:a december. Evenemanget var i stort lyckat; det dök upp en 15-20 personer under dagen, vilket faktiskt var över förväntan med tanke på hur få medlemmar som normalt kommer till lokalen. Givetvis var vi inte riktigt klara när folk började droppa in, utan det var småfixande in i det sista... ;-)

Vi visade demos på projektorn: först gamla hederliga ECS-demos på en A500 under de första timmarna för att sedan övergå till modernare AGA-demos på en 060-bestyckad A1200. Vi hade även vår PPC-bestyckade A1200:a framme och visade den mycket speciella designen på towermonteringen, där gummisnodd och penna är viktiga komponenter. ;-) Tyvärr strulade såklart datorn, så vi fick inte igång den ordenligt förrän mot slutet av dagen, men vi kunde iallafall testspela Napalm.

Den stora publikdragaren under dagen var nog visningen av Pegasos och MorphOS. Johan Rönnblom var där från Göteborg och höll en presentation om systemet och svarade på frågor. Han hade med sig sin Pegasos, så vi hade två datorer uppställda. Vi visade även Linux på datorn och huvudutvecklaren av Mac-on-Linux, Samuel Rydh, var där och visade upp sitt alster.

Mot slutet av dagen höll vi en turnering i spelet Dogfight, där Carl Drougge kammade hem förstapriset bestående av två Amiga-affischer.

Kort sagt var det en rolig (om än för arrangörerna stressig) dag; det är inte ofta man träffar så många Amigamänniskor samtidigt. :-) Ett fåtal bilder från dagen finns att hitta på i galleriet.