SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Problem med tidningen

Våra medlemmar har kanske märkt att vi inte skickat ut nåt utskick på länge (ingen har nog gjort det, vi har inte fått några klagomål :-).

Detta beror på att chefredaktören Mikael Haraldsson har haft återkommande problem med datorer och hårddiskar och när tidningen äntligen blev klar så hade kopieringsfirman vi använt tidigare lagt ned så vi fick leta reda på en annan.

I verkstan så hade vi tillgång till en zip-drive så nu blev det problem med storleken på filerna, vid en auktion så fixade det sig och jag är nu ägare till en zip-drive som SUA kan låna när tidningen är i behov av den. Nu visade det sig att det var nåt problem med postscript-filen så det blev ingen tidning iallafall. Det problemet håller på att lösas så det ska nog inte dröja allt för länge innan nästa nummer kommer ut.

Januari numret är däremot i riskzonen på grund av att Mikael har fått ett arbete som gör att han inte längre kan lägga ned lika mycket tid som förut, nya medarbetare behövs alltså. Hör av er om ni kan hjälpa till!