SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Ny föreningslokal!

Sedan föreningen blev utslängd från Verkstan i början på året, har vi haft en temporär lokal hemma hos Kjell Lindén. Det har fungerat bra, men den ligger tyvärr inte särskilt centralt (närmare bestämt Skärholmen) och det har varit ganska få medlemmar som hittat dit.

Men nu är denna prövningens tid förbi, för vi har nu en ny föreningslokal! Den ligger på Engelbrektsgatan 4, en cirka 5 minuters promenad från Tekniska Högskolan. Se nedan för färdbeskrivning. Som vanligt kommer vi att hålla öppet alla söndagar (utom stora helger) mellan klockan 12.00 och 16.00 (ofta längre).

Här finns det mycket utrymme och bord, soffor, datorer i nätverk, kiosk (under uppbyggnad), filmprojektor och en massa annat kul. Vi är själva på gång med att flytta en del prylar dit (som några Amigor). Som ni kanske förstår är det inte bara SUA som håller till i denna lokal. Det är datorföreningen Proxxi som har hyreskontraktet, men då dom inte har några aktiviteter där längre har rollspelsföreningen GAM tagit över verksamheten. En hel del andra rollspelsföreningar kommer också att hålla till där.

Vill man utnyttja lokalen regelbundet måste man vara medlem i GAM, vilket kostar 20:- per år. Givetvis är det okej att droppa in några enstaka gånger utan att betala för att kolla in lokalen och vad vi pysslar med, innan man bestämmer sig. Det är också viktigt att skriva upp sig på närvaro-listan. GAM får nämligen största delen av sina inkomster från bidrag, vars storlek är beroende på hur många personer som är med på aktiviteter i lokalen. Detta innebär att SUA inte behöver betala för att få nyttja lokalen, även om vi tänker investera en del pengar och jobb.

Vi vill härmed uppmana DIG att komma till lokalen så ofta som möjligt för att det ska bli en succé. Hyran är nämligen inte billig, och för att behålla lokalen måste GAM få det hela gå ihop ekonomiskt. Ju mer folk, desto roligare blir det också!

Färdbeskrivning:

Adressen är Engelbreksgatan 4, högra källaringången (se kartbild). Enklaste sättet att ta sig dit är att ta tunnelbanans röda linje till Tekniska Högskolan, uppgång Tekniska Högskolan. Ta till höger direkt utanför spärrarna och upp på Danderydsgatan. Vid rondellen bredvid KTH Arkitektur tar du andra gatan till vänster (Östermalmsgatan) och sedan till höger in på Engelbrektsgatan. Proxxi-lokalen ligger på vänstra sidan av gatan, en bit efter Posten. Sväng in på uppfarten så kommer du se en källaringång med en öppen dörr det står "Proxxi" på. Hamnar du i en park har du gått för långt. :-)

Karta