SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Mer om den nya lokalen

För ca 2,5 månader sen så fick vi kontakt med Rolf Wallerstein, översättare av tidningen Amiga Advis till svenska. Han ville höra med oss om ett eventuellt samarbete.

Vid det mötet så så nämnde han om en lokal inne i stan som skulle bli ledig på grund av att datorklubben som hade lokalen ej hade nån verksamhet längre. Vi tog kontakt med den föreningen som tagit över lokalen och vi gick dit för att ta en titt. Vi kom överens med denna föreningen (GAM) om att vi skulle få låna lokalen och ha några datorer och andra prylar där.

Ett av rummen var fyllt med dator prylar, så vi föreslog att vi skulle städa detta rum så att man fick plats med ett par skrivbord där och några Amiga datorer. Några ur SUA åkte dit ett par gånger och började flytta omkring datorer, skärmar, verktyg och möbler för att få ihop grejorna på en mindre yta. Det börjar likna nåt nu och vi har 2st skrivbord i rummet och lager hyllor är på väg. Vi planerar att ha 2st Amiga 3000 i lokalen (det finns gott om SVGA-monitorer), en Amiga 2000 och en Amiga 1200.

Vill ni veta mer om GAM så kolla in deras hemsida. Det finns även en mailing-lista för dom som är intresserade av lokalen.